Obuka za praktične veštine Roma i drugih marginalizovanih grupa

U okviru programa Nemačke razvojne saradnje Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji, koji realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, uz stručnu podršku GFA consulting group GMbH raspisan je Javni poziv za preduzetnike, mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije za učešće u projektu zapošljavanja kroz obuke praktičnih veština za Rome i druge marginalizovane grupe u Srbiji.

Na poziv mogu da se jave sva preduzeća koja imaju potrebu za zapošljavanjem i angažovanjem radne snage i da se prijave za podršku u obliku kofinansiranja stručnih obuka, ali i podrške za selekciju kandidata koji čine pre svega Romi, ali i drugi pripadnici marginalizovanih, tj. teško zapošljivih kategorija (mladi, dugoročno nezaposleni, žene, osobe sa invaliditetom, osobe preko 50 godina starosti itd).

Više informacija o samom pozivu mogu se naći na OVOM LINKU gde se nalazi i prijavni formular kao i informacija gde i kako se prijaviti.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti GFA consulting group GMbH, koja realizuje ovaj poziv, Marijani Simić na [email protected] (telefon 060/4405569) i Miodragu Shresthi na [email protected] (telefon 064/2578113).

Najnovije vesti