Očekivana pobeda rukometaša: Bela Palanka - Vranje 27:36

Rukometaši Vranja 1957 nastavili su u nedelju da ruše sve redom u Super B ligi Istok - Zapad, pobedom u gostima nad Belom Palankom sa 27:36 (15:18).

Na početku utakmice 19. prvenstvenog kola se igralo egal, čak su Belopalančani imali prednost u par navrata (poslednji put u 13. minutu kada je bilo 6:5), ali su Vranjanci polako preuzimali konce igre u svoje ruke i do polvremena napravili prednost od tri gola.

U nastavku su se raspucali bekovi Vranja (Davor Tasković ukupno 10 golova, a Aleksandar Stojanović 9), tako da je prednost Vranjanaca do kraja samo rasla.

U listu strelaca, osim pomenute dvojice, upisali su se Uroš Mitrović (5 golova), po 4 su pridodali Andrej Dabović i Nemanja Dimitrijević, a jedan je postigao Veselin Jelić.

Kod domaćih je bolji od ostalih bio Nikola Đorđević sa 7 golova.

Vranjanci sa osvojenih 36 bodova u trci za plasman u najelitniji rang i dalje zaostaju za prvoplasiranim Topličaninom iz Prokuplja dva boda (zbog poraza u međusobnom duelu u prvom delu prvenstva u Vranju).

Međutim, u vranjskom timu, znatno pojačanom u drugom delu sezone, veruju da za dve nedelje u Prokuplju mogu doći do trijumfa nad jedinim konkurentom za plasman u Super ligu.

Pre toga Vranje 1957 će sledećeg vikenda u Sportskoj hali u Vranju dočekati pretposlednju Jagodinu, koja ima samo 9 bodova.

Komentari

Sada je na redu Prokuplje.Sa toliko pomoci Grada RK VRANJE jedino je
pobeda imperativ.
Grad Vranje je ulozio silne milione I prava je steta da se ne udje u najelitnije srpsko takmicenja.
Jeste da fudbala nema po proceni da ne treba vranjancima Ali su strucni ljudi koji vode Nas Grad
Tu odluku doneli I to nam je.

Najnovije vesti