Očekivan poraz Surduličana: Crvena zvezda - Radnik 4:1 VIDEO

Vranje/Beograd - Fudbaleri surduličkog Radnika pretrpeli su poraz na gostovanju protiv šampiona Crvene zvezde od 4:1 (2:1), u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Makarić je doveo Surduličane u vođstvo u 23. minutu utakmice, ali je Zvezda potom preuzela konce igre u svoje ruke i sa dva gola njenih centarhalfova preuzela vođstvo u prvom delu igre.

Najpre je precizan bio Pankov u 29, a potom i Babić u 38.

Konačan rezultat postavili su svojim debitantskim golom u prvoligaškim utakmicama mladi Andrija Radulović u 85. minutu iz penala, da bi potom pogodio i Simić u 90.

Radnik posle ovog kola drži deseto mesto na tabeli Super lige sa 30 bodova, jedan više od jedanaestog Proletera i tri od kruševačkog Napretka.

Ispred Radnika je lučanska Mladost na devetoj poziciji sa 37 bodova.

Crvena zvezda je obezbedila titulu i ima 75 bodova, dok drugoplasirani Partizan ima 61.

Radnik će u narednom kolu na Gradskom stadionu u Surdulici biti domaćin Radničkom iz Niša.

Crvena zvezda - Radnik 4:1 (2:1)
Stadion: “Rajko Mitić”.
Gledalaca: 14.381.
Sudija: Jovan Šegrt.

Strelci: Pankov u 29, Babić u 38, Radulović (iz jedanaesterca) u 85. i Simić u 90. minutu za Crvenu zvezdu, a Makarić u 23. minutu za Radnik.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Babić, Konatar (od 46. Degenek), Jovičić, Nikolić (od 46. Vulić), Garsija (od 46. Radulović), Gavrić (od 75. Simić), Tomane, Boaći (od 60. Pavkov).

Rezerve: Popović, Degenek, Vulić, Simić, Radulović, Vukanović, Pavkov.

Radnik: I. Kostić (od 86. N. Kostić), Stevanović, Stanković (od 86. Stojković), Makarić, Danoski (od 72. Mićić), Stamenković (od 72. Georgiev), Pejčić, Dimitrić (od 66. Kojić), Kričak, Stojanović, Mitošević.

Rezerve: N. Kostić, Georgiev, Stojković, Jović, Islamović, Kojić, Mićić.

Žuti kartoni: Mitošević, Stanković (Radnik)

Najnovije vesti