Naprednjaci vs Bastać: Vučić vraćen na galeriju Kosine 2 kod Predejana

Grupa funkcionera SNS-a iz Vranja i sa juga Srbije, prevođena koordinatorom stranke za Pčinjski okrug Draganom Stevanovićem Bosketom, u subotu je u Grdeličkoj klisuri postavila novi transparent sa likom aktuelnog predsednika SNS-a i Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Transparent su pre neki dan skinuli predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke slobode i pravde Marko Bastać i predsednik Inicijativnog odbora SSP u Lazarevcu Miloš Petković.

– Danas smo se okupili ovde da pokažemo svima da je Srbija pristojna i uređena zemlja i da postoje ljudi koji nikada neće dozvoliti bitangama da se za bilo šta pitaju.

Kao što znate, pre nekoliko dana je dokazana bitanga i lopuža Bastać dao sebi za pravo da ukrade transparent sa likom našeg predsednika koji je bio postavljen na galeriji iza nas, pa smo mi danas došli da pokažemo njemu i svima u Srbiji da smo ozbiljni u nameri da napravimo što bolju i uređeniju državu – izjavio je lider vranjskog SNS-a Slaviša Bulatović na licu mesta, nakon postavljanja transparenta sa likom Vučića.

Bulatović je još kazao "da će predsednik Vučić za to što radi imati apsolutnu podršku kako na jugu, tako i čitave države".

- Jer je on prvi predsednik koji je uspeo da savlada Grdelicu i to je nešto što će se na jugu uvek poštovati i ceniti, kao i autoput koji je posle toliko decenija stigao do Vranja - dodao je predsednik vranjskih naprednjaka.

Ovoga puta na transparentu nema predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Sa Stevanovićem i Bulatovićem su bili načelnik Pčinjskog okruga i član SNS-a Srećko Pejković, generalni sekretar vranjskog odbora naprednjaka Goran Đorđević i predsednik Gradske opštine Vranjska Banja Dragan Sentić.

Više informacija možete pogledati u video materijalu.

Video Vranjska plus

Najnovije vesti