Lazarevčanima pun plen iz Vranja: Dinamo - Kolubara 2:3 VIDEO

FK Dinamo Vranje poražen je kao domaćin sa 2:3 (2:1) od Kolubare iz Lazarevca, u utakmici 24. kola Prve lige Srbije koja je odigrana na Stadionu Jumko pred nekoliko stotina gledalaca.

Po veoma teškom terenu, prepunom vode i blata od otopljenog snega, Vranjanci su u prvom delu susreta bili razigrani postigli čak dva gola (Đorđe Veličković u 14. i Davor Nedeljković u 21), dok su gosti minut pre Dinamovog drugog gola uspeli da poravnaju na 1:1 (Miloš Milisavljević u 20. minutu).

Dinamovci su u drugom delu igre pali na fizičkom planu, gosti su pritiskali i u poslednjih pet minuta rešili meč u svoju korist.

Najpre je Dejan Đenić (84. minut) poravnao na 2:2, da bi Ljubiša Pecelj u 90. raspršio snove Vranjanca o osvajanju bodova u ovom meču.

Gosti, koje predvodi nekadašnji trener Partizana Zoran Milinković i koji su pred nastavak šampionata doveli nekoliko vrlo kvalitetnih superligaških pojačanja, istakli su u ovom meču kandidaturu za najviši plasman koji donosi ulazak u Super ligu.

ANTIĆ: PREDSTOJI BORBA ZA OPSTANAK

Trener Dinama Dragan Antić Recko ukazivao je pre meča da bi pobeda Dinamu donela borbu za vrh tabele i plasman u Super ligu, dok bi poraz značio ulazak u borbu za opstanak.

- Nažalost, dogodilo se ovo drugo i predstoji nam grčevita borba da ne ispadnemo. Imali smo u prvom poluvremenu mnogo prilika da rešimo meč u svoju korist, nismo ih iskoristili. Neki moji fudbaleri neozbiljno shvataju fudbal i mnogo su podbacili u ovom meču. Zbog povrede golmana njegova zamena primila je gol sa tridesetak metara, videli ste sve - kazao je Antić novinarima posle bolnog poraza.

U nedelju i ponedeljak na programu su još dve utakmice 24. kola; poslednjeplasirano Smederevo će od 14 časova u nedelju dočekati Sinđelića, dok će u poendeljak u isto vreme Zemun biti domaćin Novom Pazaru.

Dinamo je posle nekompletnog kola i ovog poraza deseti na tabeli Prve lige Srbije sa 31 bodom, čak trinaest manje od prvoplasiranog RFK Grafičara.

U 25. kolu Vranjanci će sledećeg vikenda biti gosti Budućnosti u Dobanovcima.

Najnovije vesti