Krunić pred Voždovac: Najvažniji meč polusezone za Radnik

Vranje/Surdulica - Novi, stari trener Radnika Simo Krunić povratak na klupu tima iz Surdulice u prošlom kolu obeležio je neočekivanom pobedom u Nišu protiv Radničkog, kluba sa čije je klupe morao da ode u tekućoj sezoni Super lige.

- Čestitke igračima na svemu što su pružili u Nišu.

Naravno da sam im verovao i oni su to i pokazali.

Međutim, to moramo brzo da zaboravimo i ne dozvolimo da nas rezultat ponese već se okrećemo prestojećoj utakmici koju igramo u nedelju protiv Voždovca u Surdulici - rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da Radniku na noge dolazi protivnik koji je "vrlo nezgodan i kod kuće i na strani".

- Nešto su slabije započeli prvenstvo, no poslednjih nekoliko utakmica igraju u dobroj formi i postižu dobre rezultate.

Mi smo svesni da će nam ta utakmica biti utakmica polusezone, iako igramo na domaćem terenu ne smemo dozvoliti da nas uljuljka rezultat iz prošlog kola.

Taj odnos prema utakmici moramo još i umnogome pojačati kako bismo uspeli da dođemo do bodova u nedelju - rekao je Krunić.

On smatra da Surduličane očekuje "teška i nezgodna utakmica protiv taktički i individualno jake ekipe".

- Nadam se da će nam pobeda u Nišu biti početak nove serije pobeda i da ćemo u nedelju pred načim navijačima nastaviti taj niz - nadovezao se vezni igrač Radnika Miroljub Kostić.

Po dolasku Krunića krenulo se sa intenzivnim treninzima, privikavanjem na nove metode rada i zahteve stručnog štaba, a akcenat se stavlja na predstojeće kolo, prvenstvenu utakmicu sa gostima iz Beograda.

Što se tiče zdravstvenog biltena igrača zbog povreda u sastavu za ovu utakmicu neće biti Dušan Stevanović i Ivan Kričak.

Utakmica Radnik – Voždovac odigraće se u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Uprava kluba domaćina donela je odluku da navijače, prijatelje i simpatizere Radnika časti besplatnim ulazom.

Najnovije vesti