Krunić: Ako fizički ispariramo Partizanu možemo do povoljnog ishoda

Vranje/Surdulica - Zaostala utakmica 6. kola Super lige Srbije u fudbalu između surduličkog Radnika i beogradskog Partizana biće odigrana u nedelju na Gradskom stadionu u Surdulici.

Domaćin u ovaj susret ulazi sa mnogo motiva, planirajući da svoju publiku prijatno iznenadi dobrom partijom u nadmetanju sa trećom ekipom lige.

Radnik je u poslednje vreme podigao formu, posebno to pokazavši u utakmicama sa Čukaričkim i Inđijom, a dobar rezultat u duelu sa Partizanom omogućio bi dodatan napredak na tabeli uoči zimske pauze, smatra šef stručnog štaba Surduličana Simo Krunić.

- Čeka nas izuzetno teška utakmica, ne treba trošiti reči na opisivanje kvaliteta našeg nedeljnog rivala jer svi znamo šta je Partizan u srpskom fudbalu.

Kada igramo sa Crvenom Zvezdom i Partizanom imamo pune tribine što nam i daje dodatni motiv da i psihički ojačamo i pokušamo da pariramo takvom rivalu.

Ako svaki igrač da više od sebe, ako "fizikom" odgovorimo, mogli bismo do povoljnog rezultata, što je za nas i i nerešen ishod - kazao je Krunić.

Nekadašnji fudbaler Partizana koji danas nastupa za Radnik, Bojan Bojić, veruje u svoj tim i saigrače.

- Ako svi damo maksimum kao u prethodnih nekoliko utakmica može doći do prijatnog iznenađenja za navijače Radnika u nedelju.

Time bismo priredili lepu završnicu ove kalendarske godine u srpskom fudbalu - rekao je Bojić.

SAV PRIHOD ZA KUPOVINU SANITETSKOG VOZILA

Sav prihod od prodaje ulaznica sa utakmice Radnik - Partizan namenjen je za humanitarne svrhe - kupovinu vozila hitne pomoći Zdravstvenog centra u Surdulici, objavili su iz FK Radnik.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten u Radniku na spisku povređenih igrača nalaze se Pejčić i Kostić.

Utakmica Radnik – Partizan odigraće se u nedelju 15. decembra od 13 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Najnovije vesti