Kragujevčani optimistični pred duel sa Dinamom u sredu

Sa polovičnim učinkom u prva dva kola kragujevački Radnički dočekaće u sredu vranjski Dinamo, u derbiju 3. kola Prve lige Srbije u fudbalu.

Dva pretendenta za plasman u Super ligu imaju svoje adute, a Dinamo je u nešto rasterećeniji jer iz dva kola ima maksimalnih šest bodova.

Fudbaler domaće ekipe Velimir Popović izjavio je za zvaničan klupski sajt da očekuje tešku utakmicu i da Kragujevčani respektuju Vranjance, ali i da će se u predstojećoj utakmici "za ishod pitati Radnički".

- Dinamo je jedna ozbiljna ekipa, koja verovatno zaslužuje da igra u Super ligi, ali mi imamo svoje adute.

Ako mi budemo pravi, ako budemo imali dobar pristup meču i ako damo sto odsto svojih mogućnosti mislim da tri boda neće izostati.

Smatram da je poraz od Kabela u prošlom kolu bio samo jedan loš dan za nas, dobro što se desio na početku prvenstva, a ja se nadam da ćemo od utakmice sa Dinamom ući u prepoznatljivu formu koja je krasila Radnički u prethodnoj sezoni - kazao je Popović koji je naglasio da protiv Vranjanaca očekuje pun stadion.

Njegov saigrač Miodrag Milenković rekao je takođe da očekuje težak meč.

- Ipak, očekujemo tri boda.

Ne poznajem mnogo igrača vranjskog kluba, na osnovu prva dva kola vidim da su kvalitetni, biće teška utakmica

Ali, smatram da ćemo pobediti - kazao je Milenković za zvaničan sajt kluba.

Podršku grupe svojih navijača u sredu u Kragujevcu imaće i Dinamo koji je na čelu tabele Prve lige sa maksimalnim učinkom, koji ima još jedino kruševački Trajal.

Pred utakmicu sa Radničkim 1923 u Kragujevcu oprezan je bio šef stručnog štaba Uroš kalinić.

Predsednik vranjskog kluba Dragan Antić izjavio je u ponedeljak da je gledao sve ekipe Prve lige i da je Dinamo po svemu prikazanom "ubedljivo najbolja ekipa" u ovom rangu takmičenja, te da će u odnosu na konkurente na kraju prvenstva "napraviti bodovnu razliku od najmanje deset bodova".

Utakmica Radnički 1923 - Dinamo odigraće se u sredu na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu sa početkom u 17.30 časova.

Najnovije vesti