Kalinić: Gledamo kako da se izvučemo iz ove krize

Odigrali smo tvrdu, napetu, pravu prvenstvenu utakmicu, imali smo malo više terenske inicijative, ali smo u većem delu meča igrali bezidejno - rekao je posle remija sa kruševačkim Trajalom (0:0) u Vranju trener vranjskog prvoligaša Dinama Uroš Kalinić.

To je bio treći susret zaredom u kome Vranjanci nisu dali, ali nisu ni primili gol.

- Mi smo imali veći broj prilika, doduše ne baš pravih, a oni manji broj šansi, ali su bile izglednije.

Nismo zadovoljni nerešenim rezultatom, ali se okrećemo sledećem protivniku i da gledamo kako da se izvučemo iz ove krize - kazao je Kalinić.

Trener gostiju iz Kruševca Goran Lazarević rekao je da je u Vranju viđena prava prvenstvena i vrlo borbena utakmica, puna ritma".

- Bilo je mnogo situacija u kojima smo mogli da ugrozimo gol, imao ih je i Dinamo, ali smatram da smo mi bili bliži pobedi.

Imali smo možda i zrelije prilike, ali na kraju kad se sve sabere možda je i nerešen rezultat napravedniji - rekao je Lazarević.

Dinamo je nastavio niz utakmica bez pobede - u ovom trenutku ih ima već pet, posle tri uzastopne pobede u prva tri kola šampionata.

Na tabeli Prve lige posle osam kola vodi Metalac sa 15 bodova, Grafičar ima 14 bodova, koliko i trećeplasirani Radnički iz Pirota.

Vranjski Dinamo na četvrtoj poziciji predvodi grupu od tri tima sa po 12 bodova - tu su još i Kabel (utakmica manje, igra u ponedeljak) i Trajal.

U narednom 9. kolu Vranjanci će gostovati Kolubari u Lazarevcu.

Komentari

Druže moj nema predaje, govorim ti ovo kao bivši fudbaler nadjite centarfora mladog i jakog.

Zelim sve najlepse klubu Dinamo,ali ako je ono fudbal sto su prikazali vise nego smesno i naporno za gledanje,bez ideje,bezdusno i malodusno od pocetka do kraja,da li je to fudbal zbog koga dolaze gledaoci.

Najnovije vesti