Jovanović: Oprez, Budućnost je jača nego što pokazuje položaj na tabeli VIDEO

Budućnost iz Dobanovaca je ozbiljna ekipa protiv koje ćemo morati da pružimo 200 odsto svojih mogućnosti kako bismo osvojili tri boda i Dinamu obezbedili mesto na tabeli koje mu pripada - izjavio je u petak šef stručnog štaba prvoligaša Dinamo Vranje Radmilo Jovanović.

- Maksimalan oprez pred dolazak Dobanovčana.

To je vrlo ozbiljan tim, poslednje tri utakmice izgubili su u nadoknadi vremena.

Zato nam je neophodna podrška naših vernih navijača kako bismo uknjižili tri nova boda - kazao je Raca Jovanović.

Jovanović insistira na činjenici da je odbrana Dinama sasvim dobra, jer na četiri utakmice nije primila gol, ali da se mora poraditi na efikasnosti napadača koji su u poslednjih pet mečeva samo jednom pogodili mrežu protivnika.

- Iako su svi ti odbrambeni igrači pristigli pre ove sezone, uspeli smo da uigramo zadnji red.

Slično je i sa napadom; mnogo novih igrača i sada intenzivno radimo na tome da tokom trenažnog procesa i oni, kao i odbrana, pronađu pravu hemiju i formu.

Nikola Popović je golom u poslednjem meču u Lazarevcu dokazao da i tu ima pomaka - kazao je Jovanović, uz podsećanje da je taj gol doneo tri boda Vranjancima protiv Kolubare.

Vezni igrač Dinama Miloš Antić rekao je da očekuje težak meč protiv iskusnog protivnika, a Davor Nedeljković da Dobanovčani igraju dobar fudbal, iako su "u krizi rezultata".

Trener Jovanović u predstojećem meču neće moći da računa na Jovanovića, koji je u prethodnom kolu u Lazarevcu isključen zbog dva žuta kartona, kao i na povređenog Zlatkovića.

Vranjanci su trenutno treći na tabeli Prve lige sa 15 bodova, a ispred su RFK Grafičar (filijala Crvene zvezde) sa 17 i novosadski Kabel sa 16.

Dobanovčani su poslednji, šesnaesti na tabeli sa samo 6 bodova.

Utakmica između Dinama i Budućnosti odigraće se u subotu 21. septembra na Stadionu Jumko sa početkom u 16 časova.

Najnovije vesti