Jovanović: Opet nekome smetamo FOTO/VIDEO

Ako nekom smeta što je Dinamo na prvom mestu u Super ligi, onda u redu, ali jedino tako mogu da tumačim neke stvari koje nam se dešavaju, a posebno one koje su se dešavale u poslednjem meču - rekao je posle poraza od Metalca (2:3) u Vranju pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović.

On je, zamenivši pocrvenelog šefa stručnog štaba Uroša Kalinića na konferenciji za medije, kazao da je Dinamo odigrao dobro samo jedno poluvreme protiv Gornjomilanovčana, ali da je igra bila u senci nekih drugih događaja.

- Ne bih komentarisao suđenje, jer mogu da budem kažnjen, ali ovoga nema nigde na svetu - rekao je Jovanović posle neočekivanog poraza njegove ekipe (2:3) od Metalca u Vranju.

Stručni štab Dinama iskazivao je sve vreme utakmice nezadovoljstvo zbog niza odluka glavnog arbitra Nikole Radakovića.

Povika je bila ponajviše sa tribina, ali i od fudbalera, pa i sa klupe Dinama.

Zato je šef stručnog štaba Vranjanaca Uroš Kalinić isključen zbog drugog žutog kartona krajem utakmice, zbog čega nije mogao da se pojavi na konferenciji za medije.

Trener Gornjomilanovčana Aleksandar Stanković izjavio je da je njegov tim u prvom poluvremenu mogao da reši pitanje pobednika.

- Imali smo više izglednih prilika da uvećamo tih 1:0, iz bloka smo dolazili do završnice sa tri vrlo brza bočna igrača.

Znali smo da će Dinamo u drugom delu susreta da krene još jače, jer je u prva dva kola na svom terenu preokretao rezultat posle vođstva gostiju.

Izjednačili su, ali smo mi odmah u narednom minutu uspeli da postognemo gol i mislim da je u našu korist odlučio upavo taj naš brzi pogodak posle 1:1 - kazao je Stanković.

On je dodao da je njego tim imao veoma tešku sedmicu.

- Bila su dva vezana poraza uoči utakmice sa Dinamom, u sve nas se bilo uvuklo neko razočarenje i došlo je do psihološkog pada.

Malom promenom koncepta igre i pristupa došli smo do toga da ovako dobrom Dinamu ispariramo - rekao je trener gostiju.

On je nalglasio da je "bilo zadovoljstvo igrati pred oko 3.000 navijača u pravoj fudbalskoj atmosferi" i zahvalio upravi Dinama na gostoprimstvu.

- Bilo bi dobro da ima više ovakvih sredina, da se igra dinamičan fudbal jer se on uostalom igra zbog publike - dodao je Stanković.

Dinamo je posle 4. kola Super lige i dalje lider na tabeli sa 9 osvojenih bodova.

U narednom kolu Vranjanci će gostovati Sinđeliću u Beogradu.

Najnovije vesti