Jovanović: Nismo iskoristili svoje šanse i stigla je kazna (VIDEO)

Posle pobede Vojvodine nad vranjskim Dinamom u 13. kolu Super lige Srbije u fudbalu, pomoćni trener Dinama Radmilo Raca Jovanović izjavio je da je Dinamo odlično ušao u utakmicu, ali da nije iskoristio nadmoć i dve šanse da dođe do vođstva.

- Nažalost, mi nemamo, a Vojvodina ima špic igrača koji zna da da gol i tako smo i primili golove.

Mnogo smo bolje odigrali u prvom od drugog poluvremena.

Presudio je indivudalni kvalitet igrača Vojvodine.

Pohvalio bih suđenje danas, za razliku od prethodnih mečeva sudije su bila na nivou - rekao je Jovanović.

Okuka: Dinamo ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli

Šef stručnog štaba Novosađana Dragomir Okuka izjavio je posle utakmice da su crveno-beli zasluženo došli do trijumfa.

- Čestitam ekipi na zasluženoj pobedi i tri osvojena boda. Rekao sam i ranije, a i dalje sam siguran u to da za ovaj tim Vojvodine nema lakih utakmica, što se videlo i na današnjem meču, jer je Dinamo pri rezultatu 0:0 imao jednu stopostotnu šansu. Ipak, moram pohvaliti igrače za čvrstinu koju su prikazali i približavamo se nečemu što želimo da igramo tokom svih 90 minuta. Šteta je što i u drugom poluvremenu nismo iskoristili nekoliko dobrih situacija, ali opet, s obzirom na trenutak u kojem se nalazimo, raduje me pobeda koju smo ostvarili, pogotovo što, s obzirom na ono što sam video, Dinamo ne zaslužuje da bude poslednji na tabeli. Ovaj trijumf ne treba precenjivati, ali ni potcenjivati – izjavio je Okuka.

Naredni meč, fudbaleri Dinama odigraće već u sredu 31. oktobra, kada će, u okviru 14. kola Super lige Srbije, na Gradskom stadionu u Surdulici, dočekati ekipu Proletera iz Novog Sada.

Početak tog meča zakazan je za 13 časova.

Najnovije vesti