Jovanović: Na Trajal sa dvesta odsto mogućnosti

Prvoligaš Dinamo Vranje dočekaće kruševački Trajal, u utakmici 8. kola Prve lige Srbije koja je na programu u nedelju 8. septembra.

Pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović kazao je na konferenciji za medije pred ovaj susret da Vranjance očekuje "možda i najteži meč" u dosadašnjem toku prvenstva.

- Kruševljani imaju dobar tim i neće nam biti nimalo lako.

Čuli smo za izjavu da ovde dolaze po tri boda, ali želja je jedno, a mogućnosti drugo.

U našoj ekipi se popravio zdravstveni bilten, tako da nam i taj detalj uliva nadu da ćemo utakmici pristupiti na pravi način i ostvariti za nas željeni rezultat - kazao je Jovanović.

On je dodao da je Trajal "vrlo ozbiljna ekipa koja konkuriše za sam vrh, nadajući se plasmanu u Super ligu".

- Moramo shvatiti predstojeći meč najozbiljnije i ući u njega sa dvesta odsto svojih mogućnosti.

Pozivam još jednom naše verne navijače da nas podrže, jer su oni naša najveća snaga i neophodni su nam u ovakvim utakmicama - rekao je Jovanović pred novinarima.

Centarfor Dinama Mladen Popović kazao je da je Trajal "odlična ekipa, sa veoma dobrim stručnjakom Goranom Lazarevićem na čelu", sa kojim je Popović sarađivao u OFK Beogradu.

- Jedini problem za njih je što mi imamo fenomenalnu ekipu i pitanje je dana kada ćemo to opet pokazati, mada smo trenutno u nekoj vrsti rezultateske krize.

Očekujem da ova utakmica bude prekretnica ka boljim rezultatima za nas - rekao je Popović.

Njegov saigrač u špicu Vasilije Spasić rekao je da Dinamo očekuje utakmica "sa vrlo jakom i iskusnom ekipom".

- I oni su u nekoj vrsti rezultatske krize.

U pripremnom periodu poraženi smo od njih sa 2:0, mislim da će u nedelju biti isti rezultat, ali u našu korist - rekao je Spasić, uz poziv navijačima da pomognu timu na putu ka plasmanu u Super ligu.

U vanrednom kolu u sredu Dinamo je na gostovanju u Beogradu osvojio bod protiv OFK Žarkova (0:0).

Dinamo i Trajal posle sedam kola imaju po 11 bodova, ali su Vranjanci četvrti na tabeli, a Trajal sedmi jer Kruševljani imaju nešto slabiju gol razliku.

Utakmica Dinamo - Trajal odigraće se na Stadionu Jumko u nedelju od 16.30 časova.

Najnovije vesti