Još jedan bolan poraz Vranjanaca: Dinamo - Budućnost 2:3 VIDEO

Fudbaleri FK Dinamo Vranje doživeli su i peti poraz u ovogodišnjem šampionatu Prve lige od dobanovačke Budućnosti na domaćem terenu sa 2:3 (2:1).

Gosti su do tri boda u 6. kolu Prve lige na Stadionu Jumko u Vranju došli posle dva rezultatska preokreta.

Najpre su Dobanovčani poveli golom Đurađa Dobrijevića u 13. minutu, da bi Dinamo sa dva gola do kraja poluvremena preokrenuo rezultat u svoju korist.

Najpre je precizan bio Marko Keča u 15, da bi vođstvo Dinamu doneo Davor Nedeljković u 27. minutu prelepim lobom sa četrdesetak metara.

No, Dinamo je tu stao, a gosti borbenom igrom uspeli da najpre preko Stefana Ilića u 50. poravnaju na 2:2, a potom golom Nebojše Ivančevića u 68. minutu dođu i do sva tri boda.

U vranjskom Dinamu, iz čijih je redova nakon utakmice bilo mnogo povike na sudiju Predraga Jurasa, pocrveneli su Vasilije Spasić u 77. i trener Dragan Antić.

Dinamo je posle ovog poraza ostao na pretposlednjem sedamnaestom mestu tabele Prve lige sa samo tri boda iz šest utakmica.

Isto toliko ima Radnički iz Sremske Mitrovice koji je zahvaljujući gol razlici bolje plasiran od Dinama na šesnaestom mestu, a iza vranjskog kluba jedino je kraljevačka Sloga sa samo jednim bodom.

Vranjanci nažalost nemaju dobar raspored za popravni jer će u narednom kolu gostovati prvoplasiranom Kabelu u Novom Sadu, jedinoj ekipi Prve lige koja u dosadašnjem toku prvenstva ima šest pobeda u šest odigranih kola.

Najnovije vesti