Investitor Immobalcan otvoriće oko 200 radnih mesta u Vranju

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predstavnici Privrednog društva "Immobalcan" d.o.o. Beograd Martin Pacovski i Martin Duha u utorak su u Vranju obavili primopredaju lista nepokretnosti zemljišta po osnovu ugovora koji je između Grada i ovog investitora potpisan početkom meseca.

Time je Privredno društvo "Immobalcan" d.o.o. postalo novi vlasnik parcele na potezu Ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade.

- Dugujemo vam veliku zahvalnost što ulažete u naš grad, a lokacija koju ste odabrali spada u najatraktivnije - naglasio je gradonačelnik Milenković, dodajući da grad ima "veoma dobru poziciju na Koridoru 10".

- Potrudićemo se da ispunimo vaša očekivanja, pre svega jer želimo da dovedemo međunarodne brendove u Vranje, što će biti od značaja za ceo region.

Ono što je najvažnije je da ćemo otvoriti nova radna mesta.

Već tokom izgradnje uposlićemo lokalne građevinske firme, a po otvaranju objekta otvorićemo oko 200 radnih mesta - istakao je Martin Pacovski, vlasnik kompanije "Immobalcan".

Očekuje se da objekat bude priveden nameni u toku sledeće godine.

Komentari

Haha nase gradske pruvrednike sputavate a dovodite ljude sa strane da iznesu i to malo para sto se vrti u gradu.
Kad vlasnici parcele prebace porodice u Vranju tad mozete da ste nesto uradili za grad da tu i ostane para.A drugo tih 200radnila ce samo uzeti iz vec radnog odnosa jer je imperatoe da ponudi 2-3000din vise od trenutne plate i opet cete nase privrednike iz grada zaviti u crno.Ziv primer sa Geoks
Dajte da ljudi koje zive tu da mogu da rade

Najnovije vesti