Futsaleri bez šanse da se bore za titulu: KMF Vranje - Loznica 1:6

Futsaleri KMF Vranje ostali su bez šanse da se bore za titulu prvaka Srbije u okviru plej of-a Prve futsal lige, jer su izgubili i drugi meč protiv ekipe Loznica Grad 2018, aktuelnog šampiona - ovog puta Lozničani su slavili u Vranju sa 1:6 (1:4).

Podsećanja radi, u prvom meču u Loznici bilo je 4:1 za domaćina.

Brazilci Daniel Souza (2. i 8. minut) i Eduardo Santos (6. minut) doneli su gostima šokantno vođstvo od tri gola razlike na samom startu utakmice.

Miloš Trajković je golom u 12. minutu na kratko vratio nadu Vranjancima da bi mogli do nekog povoljnijeg rezultata, ali je nju svojim drugim golom na utakmici (14. minut) raspršio Eduardo Santos.

Još dva pogotka gosti su postigli u drugom delu igre - jedan je bio autogol Nemanje Milosavljevića u 32, a drugi je postigao srpski reprezentativac Kocić u 34.

Iz KMF Vranje su posle utakmice konstatovali da je poraz u polufinalu plej of-a došao "od boljeg protivnika".

"Možda previsoka razlika u obe utakmice, ali svakako zasluženo u finale ide aktuelni šampion kome se zahvaljujemo na fer i korektnoj borbi, i želimo im sreću u finalu.

Drugu utakmicu u Vranju odigrali smo pomalo smušeno, prelagano smo ušli u meč i opet našim greškama primili prebrzo tri gola.

Dali smo onda gol, ali i propustili mnogo prilika, mislili smo da možemo do preokreta, ali maestralne odbrane protivničkog golmana su nas ostavile ne kraju bez šanse za nešto više.

Čestitamo našim momcima na zalaganju i svemu što su uradili u ovoj sezoni, verovatno je to naš trenutni maksimum.

Ipak, izjednačen je najbolji plasman u istoriji kluba, čime je ispunjen osnovni ovosezonski cilj.

Sledeće sezone ići ćemo još jače", navode iz KMF Vranje.

Sa ovog meča ostaće upamćen još jedan detalj.

Naime, na 2.30 minuta pre kraja utakmice, karijeru je okončao Davor Tasić (boje vranjskog kluba branio godinama sa brojem 23 na dresu, zbog toga i simbolika u vezi sa vremenom kada je napustio meč), još jedan kapiten KMF Vranje koji je ostavio dubok trag u klubu i vranjskom sportu.

"Hvala na svemu Davoru Tasiću i želimo mu od srca da ostvari uspeh u svemu što bude dalje radio.

I ono što je najbitnije - hvala do neba našoj vernoj publici koja nas je nosila godinama unazad", poručili su na kraju iz KMF Vranje.

Kragujevački Ekonomac boriće se protiv Lozničana za titulu, jer je posle pobede u gostima u prvoj utakmici protiv Beogradskog FON-a (3:4), slavio i kao domaćin u Kragujevcu sa 7:3.

Najnovije vesti