Fantastični popusti u Simpu do 30. novembra

Marketinški tekst

Gotovo punih šezdeset godina uz SIMPO su odrastale mnoge generacije.

Neke od najradosnijih momenata ljudi su proveli na SIMPO nameštaju, sanjali velike snove ali ih i ostvarivali u narednim godinama.

U znak zahvalnosti za poverenje koje kupci ukazuju SIMPU svih ovih godina, u svim salonima u Srbiji sjajni popusti trajaće do 30. novembra 2022. godine.

Popusti za gotovinsko plaćanje

Proizvodi iz nove kolekcije, koja je premijerno prikazana na nedavno održanom Beogradskom sajmu nameštaja, kao i aktuelni asortiman proizvoda, mogu biti deo vašeg doma uz sjajne gotovinske popuste:
-25% popusta na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje, taburee i dušeke sa lagera, kao i
-20% na pločasti nameštaj sa lagera.

Loyaliti popusti

Ukoliko posedujete SIMPO loyalty karticu možete ostvariti i dodatne popuste. Svaki kupac (fizičko lice) može dobiti loyalty karticu bez obzira na iznos trenutne kupovine. Kupovinom u nekom od SIMPO salona:
– od najmanje 50.001 do 150.000 dinara na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.
– preko 150.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

Odloženo plaćanje čekovima građana

U SIMPU iskoristite i mogućnost kupovine čekovima građana, na odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate po punim maloprodajnim cenama i produžen sajamski popust od 5% koji traje do 30. novembra 2022. godine.

Za odloženo plaćanje čekovima građana nije dozvoljena kupovina robe po sistemu Robe prodate unapred.

Detaljnije informacije o uslovima kupovine potražite OVDE.

Prevoz

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona.

Besplatna montaža

Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

Simpo u Vranju

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Radno vreme salona je od 9 do 20 h radnim danima, subotom od 9 do 18 časova.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 časova.

Najnovije vesti