Edukativne akcije komunalne policije povodom Svetskog dana životne sredine

U susret Svetskom danu zaštite životne sredine, koji se širom planete obeležava 5. juna, Odeljenje komunalne policije od danas do kraja nedelje u svim vrtićima na teritoriji grada Vranja i opštine Vranjska Banja održaće se edukacija za decu predškolskog uzrasta.

Odabrane teme su iz ekologije, reciklaže i pravilnog razvrstavanja komunalnog otpada.

- Tim povodom, zahvaljujući razumevanju gradskog rukovodstva, budućim osnovcima biće podeljeni raspored časova, lenjirići i blokčići za odlaganje žvakaćih guma - navodi u izjavi za Vranje News načelnik Komunalne policije Ivica Tašković.

Tekstovi u sklopu projekta „Internet eko reporteri“ sufinansirani su sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Mišljenja, stavovi i zaključci izneti u tekstovima su isključiva odgovornost portala Vranje News i autora i ne odražavaju mišljenja i stavove ministarstva.

Komentari

Načelnik će gi opravi...

Bacanje novca u prazno, izracunajte koliko trosi komunalna policija i da li je to potrebnu gradu koji ima redovnu poluciju, parking sluzbu, komrad itd...Ovo treba pod hitno ugasiti...Izmisljaju im ingerencije a samo se seraju kolima po gradu i izazivaju revolt obicnih gradjana

Najnovije vesti