Dveri: Sibin Vukadinović nema nikakve veze sa nama

Iz Gradskog odbora Srpskog sabora Dveri u Vranju objavljeno je u nedelju da su "dužni da ukažu na sve laži, obmane, lažno moralisanje i licemerne stavove" iznete u saopštenju vranjskog SNS-a, koji se dan ranije oglasio povodom uvreda na račun ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

- Pre svega, ono što je najbitnije je da Sibin Vukadinović, kojeg vranjski naprednjaci nazivaju "članom Dveri i čovekom od poverenja Boška Obradovića", već više od godinu dana nije član Srpskog pokreta Dveri i nema apsolutno nikakve veze sa Dverima.

Na početku ovog divnog sastava autor teksta pesnički govori o nekim tananim osećanjima u prvom licu množine, sugerišući valjda da svi članovi SNS-a, osim što, kao što svi znamo razmišljaju isto, imaju zapravo i ista osećanja.

Ako je to tačno, jedino osećanje koje bi moglo da bude zajedničko svim članovima SNS-a je stid.

Stid zbog toga što su članovi stranke čiji funkcioneri seksualno napastvuju svoje zaposlene, ubijaju žene na naplatnim rampama, švercuju oružje, uzgajaju marihuanu, vređaju novinarke, šalju svoje batinaše da pale kuće novinarima, prebijaju političke neistomišljenike, i tako dalje, i tako dalje...

A onda, pritisnuti valjda stidom što se nijednom nisu oglasili, niti osudili bilo koji čin nasilja iz sopstvenih redova, vranjski naprednjaci se trude da se među prvima oglase na svaki izmišljeni, tabloidni tekst koji se bavi navodnim nasilnim ili kriminalnim ponašanjem njihovih neistomišljenika.

Pozivamo naše sugrađane naprednjake da budu dosledni, a ne licemerni, i da, kako sami kažu “dignu glas protiv izopačenosti i nasilja”, ne samo onog izmišljenog u glavama Bebe Popovića i Dragana J. Vučićevića, već i onog realnog, koje čine zaštićeni funkcioneri SNS-a, poput Milutina Jeličića Jutke, Bratislava Gašića, Dragoljuba Simonovića iz Grocke, Zorana Babića, Nebojše i Branka Stefanovića - navodi se u saopštenju GrO Dveri Vranje.

Najnovije vesti