Disić: Nikad bolja saradnja RPKL, privrednika i institucija

Ne pamtim, a dugo sam u privredi da smo ikada imali takvu saradnju i koordinaciju između privrednika, RPKL i institucija, izjavio je u Vranju Slađan Disić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore i generalni direktor Simpa, na uručenju priznanja privrednim subjektima i institucijama RPK u Leskovcu.

On je dodao da se još jednom pokazalo da "nesreće zbližavaju ljude".

- Policija je bila jedna od ključnih faktora bezbednosti, ali i protoka robe i ljudi.

To je zaista bila jedna saradnja koja će se u kasnijim periodima uzimati za primer.

Nije se dogodilo do sada da država ima takvu saradnju sa privredom, traži svoje predloge i da kasnije, preko 80 odsto svih predloga budu prihvaćeni i implementirani kao vid pomoći i podrške privredi - kazao je Disić.

On je dodao da se Kompanija Simpo "ponašala u skladu sa mogućnostima, pomažući donacijama u borbi protiv COVID-19".

Iz Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga naglašena je izuzetna saradnja sa privrednim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, kao i policijskim upravama sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga tokom vanrednog stanja.

Kao znak zahvalnosti za angažovanje tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Covid-19, PKS-RPK je uručila priznanja predstavnicima Simpa, Jumka, te preduzeća Mikromodeli doo Vranje, MUP - Policijska uprava Vranje, Teklas automotive doo Vladičin Han i Granična policija-policijska stanica Preševo.

Najnovije vesti