Dinamo brusi formu u Albaniji, u nedelju sa superligašem Bilisom

Fudbaleri vranjskog prvoligaša Dinama, koji borave na pripremama u Draču, odigraće utakmicu protiv domaćeg FK Bylis, člana Super lige Albanije, u nedelju od 14 sati.

Susret će biti odigran u Draču, na fudbalskom terenu hotela "Tropikal" i to će biti prva pripremna utakmica vranjske ekipe na pripremama u Albaniji.

KF Bylis je fudbalski klub iz Balša na jugu Albanije.

Dinamo u Albaniji brusi formu za nastavak šampionata u Prvoj ligi Srbije u kome ima ambicije zauzimanja nekog od mesta u vrhu tabele koje će mu otvoriti šansu da se kroz baraž dokopa povratka u Super ligu.

Vranjanci bi u Albaniji još trebalo da odigraju utakmicu sa superligašem Skendebegom i sa još jednim timom albanskog najelitinijeg fudbalskog takmičenja.

Dinamovci će u Draču ostati 11 dana.

Po povratku, 22. februara, imaće generalnu probu protiv kruševačkog Trajala.

PETNAEST NOVIH IMENA

Dinamo je u pauzi šampionata doveo trinaest novih fudbalera i u prvom timu dao šansu dvojici igrača omladinskog pogona. Stigli su Benjamin Čolaković (golman, Tuzla), Dženan Plojović (napadač, Novi Pazar), Dejan Popović (štoper, Trebinje), Filip Radović (štoper, Vrnjačka Banja), Vukašin Jelić (levi bek, Hrvatska), Danilo Kovačević (napadač, Beograd), Miljan Kovačević (štoper, Beograd), Medin Ameti (desni bek, Preševo), Alban Gusuni (Trnovac), Tigran Goranović (zadnji vezni, Beograd), Marko Keča (zadnji vezni, Beograd), Filip Jezda (desni bek, Beograd) i Zvezdan Cvetanović (golman, Leskovac). Od omladinaca prvom timu su priključeni Vukašin Ilić i Vladimir Nedeljković.

CRTICE

Podsećanja radi, Dinamo je u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu zimskih priprema pobedio u Vranju srpskoligaša Budućnost iz Popovca sa 4:0 (1:0).

Najnovije vesti