Bulatović: SNS u Vranju osvojio 39 odborničkih mandata VIDEO

Na osnovu rezultata sa obrađenih 57 biračkih mesta Srpska napredna stranka (SNS) je u Vranju osvojila 53 odsto glasova ili 39 odborničkih mesta (od 65) u Skupštini grada Vranja, izjavio je u nedelju uveče lider vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović.

On je obraćajući se novinarima i okupljenom članstvu SNS-a ispred prostorija stranke u centru Vranja precizirao da je Jedinstvena Srbija osvojila 8,76 odsto ili 6 mandata, SPS 11,38 procenata ili 8 mandata i najveće iznenađenje izbora GG Srpska desnica 17,03 ili 12 odborničkih mandata.

- Ostale liste koje su učestvovale na izborima nisu prešle cenzus - rekao je Bulatović

Lider SNS-a zahvalio se potom građanima Vranja koji su na izborima u nedelju dali podršku listi naprednjaka.

- Ono što je najbitnije je da je rad SNS, lokalne vlasti i gradonačelnika u protekle četiri godine ocenjen visokom ocenom jer smo dobili za 7 odsto više glasova nego 2016. godine - kazao je Bulatović.

Gradonačelnik Vranja i potpredsednik GrO SNS Slobodan MIlenković rekao je da su građani "prepoznali rad i trud koji je aktuelna vlast u vranju uložila u protekle četiri godine" i to "nagradili većim brojem mandata".

- To nas dodatno obavezuje da ukazano poverenje opravdamo u narednom periodu.

I da sa još većom energijom uđemo u rešavanje svih problema u našem gradu.

Nećemo izneveriti građane; dokazaćemo da umemo mnogo jače i više da radimo.

Zato u narednom periodu očekujte da intenzivnije realizujemo i komunalni program i sve kapitalne projekte koje smo zacrtali - kazao je Milenković, zahvalivši se svima koji su glasali za naprednjake.

Komentari

Ma koji bre dobri rezultati na lokalu kako vas nije sramota. Imate srecu sto je na glasanje izaslo 35-40% ljudi, mahom ucenjeni da glasaju za vas, inace da je odziv bio veci vi ne bi imali ni 15 odbornika...i to sve na ledjima vaseg preCednika...

Najnovije vesti