Bondžulić pred Spartak: Ako dobro uđemo u utakmicu bodovi neće izostati

Vranje - Ekipa surduličkog Radnika u subotu popodne dočekaće poslednjih godina neugodnog rivala, tim Spartaka iz Subotice, u utakmici 7. kola Super lige Srbije u fudbalu.

Dva tima sa geografski najudaljenijih superligaških tačaka u dobroj su formi, pa surduličku publiku po svemu sudeći očekuje kvalitetna fudbalska predstava.

Subotičani su od početka prvenstva zabeležili dva poraza, dva remija i dve pobede i nalaze se na devetoj poziciji tabele sa osam bodova, a Radnik je peti sa tri remija, dve pobede i osvojenih devet bodova (uz utakmicu manje zbog odloženog meča sa Zvezdom).

Na pres konferenciji uoči ove utakmice trener surduličkog tima Igor Bondžulić kazao je novinarima da ekipa Spartaka ima popriličan broj mladih i dobrih igrača kojima, ipak, ne nedostaje iskustvo jer već imaju iza sebe dosta utakmica u superligaškom "karavanu".

"Ekipa im je na okupu u kontinuitetu veoma dugo, igraju kvalitetno i brzo, odlični su u ofanzivnoj tranziciji i znaju da budu izuzetno neugodni ako im se ostavi prostor.

Mi, s druge strane, igramo na domaćem terenu, u dobroj smo seriji.

Ubeđen sam da će meč odlučiti to kako ćemo mi ući u utakmicu, koliko ćemo se podrediti timskoj igri.

Ako to bude na nivou verujem da ćemo uspeti da zabeležimo pozitivan rezultat", rekao je Bondžulić novinarima.

Zdravstveni bilten u redovima Surduličana je bolji nego prošle sedmice.

U tim se vraća Radmanovac i posle dužeg vremena Stamenković, a zbog povrede ramena u prošlom kolu u konkurenciji za tim neće biti Oreščanin.

Utakmica Radnik – Spartak odigraće se u subotu se na Gradskom stadionu u Surdulici sa početkom od 17.30 sati.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka meča, a ulaz na stadion biće besplatan.

Direktan prenos meča obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Najnovije vesti