Božičić: Vojvodina jaka, ali naš cilj su pobede u Surdulici i plej-of

Fudbaleri Radnika u nedelju od 20 časova dočekaće na Gradskom stadionu u Surdulici ekipu novosadske Vojvodine, u utakmici 4. kola šampionata Super lige Srbije.

Iz stručnog štaba Surduličana konstatuju da u Surdulicu stiže "jaka i čvrsta ekipa", koja na početku prvenstva igra sjajno, ali i da domaćin u meč ulazi "sa velikom ambicijom i namerom da nastavi put ka ostvarenju ovogodišnjeg plana koji predviđa ulazak u plej-of, a to "podrazumeva osvajanje bodova na svom terenu".

Trener Radnika Slaviša Božičić kazao je da njegovu ekipu očekuje "veoma bitna utakmica u ovom ciklusu takmičenja".

- Igraćemo protiv jedne zaista kvalitetne ekipe, ekipe koja je na početku prvenstva pokazala da pretenduje na sam vrh tabele i sigurno da igrama i svojim kvalitetom to zaslužuje.

Vojvodina je ekipa od imena, od tradicije i kvaliteta i sigurno je da će biti veoma zanimljiv meč.

Ne nameravamo da se prepustimo situaciji, već ćemo sve učiniti da na najbolji mogući način odgovorimo ekipi Vojvodine.

Naše igre u poslednja tri kola to i garantuju – kazao je Božičić pred novinarima.

Zdravstveni bilten u surduličkom timu je odličan.

U konkurenciji su ponovo Đorđević i Danoski, a duže minute treninga i uigravanje sa ekipom zabeležio je i novopristigli napadač Milan Makarić.

Kapije Gradskog stadiona u Surdulici biće otvorene sat i po pre početka susreta, a ulaz na meč Radnik – Vojvodina biće besplatan.

Šef struke Surduličana pozdravlja takvu odluku uprave kluba.

- To je sjajan potez uprave, pohvalno je to što vode računa o svemu, pružaju nam sve maksimalne uslove da ekipa napreduje i pruža ono što ovdašnja publika zaslužuje.

Oni to znaju da cene, pa su eto i protiv Čukaričkog, bez obzira na poraz koji smo imali, komentari jako dobri i sve ćemo učiniti nastavimo takav način igre.

Da zadovoljimo našu publiku, a rezultat će verovatno biti plod upravo takve igre - istakao je Božičić na konferenciji za medije.

Najnovije vesti