Božičić: Težak poraz, težak raspored, a dolazi nam Partizan

Šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice Slaviša Božičić izjavio je da bi bilo "suvišno pričati o bilo kakvoj igri" njegove ekipe u meču protiv Inđije, koji su Surduličani na gostovanju izgubili sa 2:1 (1:1), zabeleživši četvrti poraz u pet mečeva nove sezone Super lige.

- Nismo sproveli u delo ništa od onog što smo sprovodili u nekim prethodnim utakmicama na gostovanjima u kojima smo igrali dobro, a nesrećno izgubili.

Ovog puta smo bili potpuno inferiorni, nadigrani smo u svim segmentima igre i ja Inđiji čestitam na zasluženoj pobedi - kazao je Božičić.

On je dodao da Radniku predstoji da "svoje probleme reši" do narednog kola, što neće biti nimalo lako, imajući u vidu da u Surdulicu dolazi Partizan.

- Imali smo zaista težak raspored u ovih pet kola, sada nam još dolazi Partizan.

Zaista smo u jednoj nezavidnoj situaciji, ali posle Partizana slede susreti sa ekipama koje su nam "pandan" po kvalitetu i u kojima moramo tražiti svoju šansu.

Do tada nam preostaje rad i smo rad - rekao je Božičić.

Trener Inđije Srđan Blagojević kazao je da je njegov tim protiv Surduličana pružio najbolju pratiju u dosadašnjem toku sezone.

- U prvom poluvremenu pružili smo veoma kvalitetnu partiju koja nažalost nije krunisana većim brojem golova u mreži Surduličana.

U drugom smo ispoljili strpljenje i visok voljni momenat i nagrađeni smo pobedonosnim golom Dimitrova.

U uzlaznoj smo putanji što se tiče prilagođavanja i kvaliteta igre, ali ima još dosta stvari na kojima moramo da radimo - rekao je Blagojević.

Radnik je posle pet kola dvanaesti na tabeli sa samo tri boda, a Inđija trenutno sedma sa sedam bodova.

U nedelju se igraju još tri utakmice Super lige.

Vojvodina dočekuje TSC, najveće iznenađenje prvenstva, do juče prvoligaša a sada prvoplasiranog na tabeli Super lige.

Partizan će ugostiti Rad, a Mačva Napredak.

Najnovije vesti