Antić: Nemamo čime da pretimo Partizanu

FK Dinamo iz Vranja u nedelju, 29. jula, u okviru Drugog kola Super lige Srbije, dočekuje Partizan u Surdulici, a tim povodom, na konferenciji za medije šef stručnog štaba Dragan Antić, izjavio je da situacija u klubu "nije najsjajnija" što se tiče igračkog kadra.

- Doveli smo sve mlade momke koji su željni dokazivanja, ali niko od njih nije igrao u Super ligi, već po srpskim, omladinskim ligama.

Takođe, nismo se dovoljno ni uigrali, nismo imali vremena da se dobro spremimo.

Video se nedostatak snage u drugom poluvremenu kada smo igrali protiv Zvezde – rekao ne Antić.

Dinamo, ističe, nije ekipa koja trenutno može da preti, a uostalom, zna se ko je Partizan.

- U nedelju nas očekuje teška utakmica, ali mislim da će Dinamo iz kola u kolo da bude bolji.

Ako bude bolja finansijska situacija, moramo da dovedemo makar još dva nova igrača, u suprotnom, sa ovom ekipom, imaćemo veliki problem.

Predsednik Aleksandar Vučić, odobrio nam je 20 miliona dinara pomoći pre više od mesec dana i još uvek nam ta sredstva nisu prebačena na račun.

Ljudi koji vode ovaj grad očigledno žele da ugase klub i dok je tako, nažalost, ne vidim svetlu budućnost za nas – konstatuje Antić.

Predsednik Srbije Vučić, kako kaže, obećao je pomoć i oko izgradnje stadiona, kako bi utakmice u Super ligi igrali na domaćem terenu, u Vranju.

- Predsednik hoće da podrži Dinamo i da bi se igrao dobar fudbal u Vranju, na nekom višem nivou.

Sutra idem da razgovaram sa njim, zvao me je, imamo sastanak u njegovom kabinetu – napominje Antić.

On dodaje da još uvak nije spreman za igru jedan od ključnih igrača u timu, Mlađan Stevanović, što za ekipu predstavlja veliki hendikep.

- Fali nam jedan štoper, zadnji vezni igrač, levi i desni bek.

To su pozicije koje nam pod hitno trebaju.

A, ovom prilikom, pozivam navijače da nas podrže na početku prvenstva i navijaju za nas.

Mislim da ćemo moći da obezbedimo za naše Vranjance besplatan prevoz do Surdulice, nekih pet ili šest autobusa, a karte će od sutra biti u prodaji i moći će da se kupe na šetalištu u prostoriji Turističke organizacije – kaže Antić.

Vezni igrač Dušan Lalatović, koji je u Dinamo došao kao pozajmica iz Radničkog, kaže da će se u nedelju protiv Partizana igrati sa velikom željom i motivacijom, jer za igrače uvek predstavlja izazov igrati sa šampionom.

- Ima dosta novih igrača, ali se svi dobro slažemo i na terenu i na treningu.

Nadam se najboljem rezultatu u nedelju u Surdulici – kaže Lalatović.

Napadač Luka Ratković, koji je došao iz OFK Titograda, a prethodno igrao u Apolonu sa Kipra, kaže da svako od igrača u nedelju želi da se pokaže u što boljem svetlu i da se nadigrava sa Partizanovim igračima.

- Idemo samo da igramo, jer svako od nas ima želju da igra protiv njih, pa ko bude bolji, neka pobedi – zaključuje Ratković.

Najnovije vesti