Antić: Ne računam na Luku Ratkovića, za dvojicu još razmišljam

Niko ne može da nosi dres Dinama, a da se ne bori za njega.

Ako smo igračima izašli u susret, onda od njih očekujem da pruže maksimum na svakoj utakmici, to je najmanje što mogu da urade - izjavio je za Sportski žurnal od ponedeljka trener i predsednik vranjskog Dinama Dragan Antić.

- Pojedinci nigde nisu igrali, a ponašaju se kao da imaju dugogodišnje iskustvo i da su velike zvezde.

Tako mogu da se ponašaju kod kuće, ali ne na terenu.

Ne mogu da shvatim, možda očekuju da ih tapšem po ramenu i govorim da je sve u redu, dok je Dinamo na rubu ispadanja - rekao je Antić.

Na pitanje novinara Vranje News da pojasni ove navode, Antić je odgovorio da u poslednjem meču plej aut faze protiv OFK Bačke u Bačkoj Palanci "sigurno neće igrati Luka Ratković zbog nezalaganja" u utakmici sa Spartakom u Vranju.

- Razmišljam o sličnim merama za još dvojicu mojih fudbalera, ali nisam "prelomio" - kazao je Antić, ne želeći još da govori o njihovim imenima.

NISAM LOMIO U SVLAČIONICI

Antić je za Vranje News kazao da je o "lomljavi svlačionice" na konferenciji za medije govorio u metaforičkom smislu, te da u novim prostorijama kluba nije ništa polomljeno, kako su to objavili neki mediji.

- Samo sam malo žešće reagovao želeći da podignem igrače na psihiloškom planu pošto smo u prvom poluvremenu bili stegnuti, a neki igrači čak i više od onog što je u fudbalu dozvoljeno, pogotovo kad ste na rubu ispadanja.

To što sam na neke podigao ton u poluvremenu i što sam bacio plastičnu flašu sa vodom bilo je u svrsi "buđenja" fudbalera, u čemu sam, pokazali su već prvi minuti nastavka, uspeo jer smo postigli dva brza gola, preokrenuli rezultat i na kraju osvojili tri veoma važna boda - rekao je Antić za vranje News.

Dinamo kao sedmoplasirani tim na tabeli plej aut faze ima 20 bodova, koliko i Zemun, dok OFK Bačka ima 18.

Rad na petom mestu ima 22 boda.

OFK Bačka, Zemun, Dinamo i Rad su timovi koji će do poslednjeg sekunda završnog kola voditi borbu za opstanak i ostanak u Super ligi.

Oni i igraju međusobne mečeve poslednjeg kola koje je na programu 19. maja - Dinamo će gostovati OFK Bačkoj, a Zemun Radu.

Komentari

Kakva parodija i kakva gluma

Upravo tako... Ovo je teska parodija.. Drago mi je da je Dinamo doslo u situaciju da se bori za opstanak, da ima neke sanse ali ovako kroz namestanje ne ide.. Da nismo namesali i igrali za kladionice i pravili one goleade verovatno bi i ranije ostali, a ovako sada ce da nas nameste da ispadnemo... A sto se tice ratkovic, cele sezone pricam da on nije za prvu postavu, da mu ne ide a on je bio jedan od standardnih igraca.. Odigrao je gotovo sve utakmice uvek mu se trazio mesto cak evo sada igra i beka samo da igra. Za ovaj nivo nedorecen..Pa i da je pogrešio a nije ne govori se tako.. Ali to je recko bez sou ne moze

Puno igraca ne zasluzuje da igra ne zasluzuju da igraju za prvi tim oni su negde za srpsku ligu ako dinamo izbori opstanak treba voditi racuna oko dovodjenja sumnjivih igraca jer ima dosta namestaca

Najnovije vesti