Antić: Mladost je mnogo jaka, ali ovo je za nas ključni meč polusezone (VIDEO)

U subotu 11. avgusta vranjski Dinamo dočekaće na Gradskom stadionu u Surdulici Mladost z Lučana, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić izjavio je tim povodom da očekuje veliku podršku navijača, jer je ovo „jedna od ključnih utakmica polusezone za vranjski klub“.

- Dolazi nam mnogo jaka ekipa, predvođena dobrim stručnjakom i mojim prijateljem Nenadom Milovanovićem.

To je iskusna ekipa, dugi niz godina su članovi Super lige, finalisti kupa i to pokazuje njihovu snagu i moć.

Ali, mi moramo da igramo na pobedu.

Verujem u svoje momke, verujem da mogu do tri boda, iako bih u ovako teškoj situaciji bio zadovoljan i jednim, jer će svaki da bude od značaja za ekipu, za naše samopouzdanje i Dinamove verne navijače – istakao je Antić.

On je podsetio da je Dinamo u prva tri kola imao tri možda i najteža protivnika u ligi – Zvezdu, Partizan i niški Radnički.

- Nismo osvojili nijedan bod, ali rekao sam da za nas prvenstvo počinje od četvrtog kola.

Očekuje nas mnogo teška utakmica, ali od svoje ekipe očekujem borbu i zalaganje da bismo opstali u ligi.

Nadam se da ćemo u subotu osvojiti prve bodove – bio je optimističan Antić.

Popravlja se, naglasio je, situacija u klubu i u vezi sa igračkim kadrom.

- U igru se vraća jedan od naših ključnih igrača Mlađan Stevanović, a došao nam je i Nikola Stevanović, kao novo pojačanje iz niškog Radničkog, tako da polako kompletiramo ekipu.

Fali nam još jedan štoper i desni bek da bismo igrali igru kakvu ja tražim – kazao je Antić.

Fudbaler Nikola Đurić napomenuo je da Dinamu predstoji težak meč, jer je Mladost „kompaktna, dobra, čvrsta ekipa, sa odličnom odbranom“.

- Mi ćemo pokušati da upišemo tri boda, daćemo sve od sebe da to ostvarimo.

Nadam se da ni ovog puta neće izostati podrška navijača koja nam mnogo znači – istakao je Đurić.

Štoper Nikola Stevanović došao je u Dinamo iz niškog Radničkog. Naglasio je pred novinarima da će u subotu biti teška utakmica, ali da njegov tim želi da se nadigrava i osvoji bodove.

Trener Antić napomenuo je na kraju konferencije za medije da će biti organizovan prevoz do Surdulice za navijače Dinamka, a da će karte biti u prodaji u subotu u Surdulici po ceni od 100, 200 i 300 dinara.

Utakmica između Dinama i Mladosti iz Lučana odigraće se u subotu 11. Avgusta, na stadionu u Surdulici, sa početkom u 20 časova.

Najnovije vesti