Žandarmerija sa dvadesetak vozila hapsila u centru Vranja

U noći između petka i subote, negde oko ponoći, jake snage Žandarmerije obavile su raciju i hapšenje više osoba u jednom ugostiteljskom objektu u centru Vranja.

Meta su bile "bezbednosno interesantne osobe", a posebno one za koje se sumnja da su uključene u poslove sa drogom, saznaje nezvanično Vranje News.

Među uhapšenima su, navodno, neka zvučna imena sa lokala, osobe koje su u dužem periodu praćene pod sumnjom na trgovinu narkoticima.

Očevici prepričavaju da je nekoliko osoba dobilo žestoke batine zbog odbijanja da se povinuju instrukcijama žandarmeraca i inspektora u vreme trajanja pretresa.

U hapšenju je učestvovala Žandarmerija i kriminalistička policija sa strane, a žandarmerci su bili naoružani dugim cevima.

U vranjskoj policiji kazali su novinarima da ne mogu da se oglašavaju povodom ovog događaja, jer je pokrenut, realizovan i koordinisan sa mnogo višeg policijskog nivoa.

Ni MUP Srbije se još uvek nije oglasio ovim povodom.

Prema nezvaničnim informacijama, jake snage Žandarmerije došle su nenejavljene oko ponoći u Policijsku upravu Vranje i saopštile kolegama iz Vranja da krenu sa njima u akciju.

Izveštač Vranje News-a video je posle ponoći dvadesetak vozila Žandarmerije u Ulici 29. novembra, od toga polovina su bile žandarmske "marice", na potezu od zgrade OKCE prema raskrsnici sa Beogradskom ulicom u centru Vranja.

Racija je sprovedena u jednom objektu, gde su pretreseni skoro svi gosti, a kod mnogih od njih pronađena je manja količina droge i psihoaktivne supstance.

Privedeno je čak i nekoliko maloletnika, neki zbog posedovanja paketića droge, neki zbog neposedovanja lične karte.

Njih su lokalne "marice" odvezle u Policijsku upravu radi identifikacije, a one koji su posedovali drogu radi dalje istrage.

Nazvanično, svi slučajevi biće opservirani u redovnom postupku, što znači da su privedene osobe puštene na slobodu.

Najnovije vesti