Đorđević: Ne može Radnik da preti Zvezdi, ali daćemo sve od sebe

Vranje - Surdulički fudbalski superligaš Radnik odigraće dve utakmice zaredom u četiri dana protiv Crvene zvezde, aktuelnog lidera na tabeli Super lige.

Mesto odigravanja oba susreta biće Stadion Rajko Mitić u Beogradu, a prvi meč je u okviru 32. kola Super lige.

Šef stručnog štaba Surduličana Slavoljub Đorđević, do dolaska u Surdulicu trener mlađih kategorija Zvezde, podseća da Radnik gostuje najboljoj ekipi u državi.

- Pokušaćemo da odigramo što bolje i ostavimo pozitivan utisak.

Svaku šansu koja nam se bude ukazala iskoristićemo da uzmemo bodove, a ako ne uspemo čestitaćemo.

Otežavajuća okolnost jeste da kroz tri dana igramo ponovo sa njima na njihovom terenu, te otuda i dodatni problem u vezi sa sastavom tima i odmaranjem igrača.

Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i iskoristimo ove mečeve da se pripremamo za iskušenja u nastavku prvenstva - kazao je Đorđević.

Iako suočen sa brojnim povredama i suspenzijama zbog kartona u poslednjih nekoliko kola, tim iz Surdulice zauzima visoko peto mesto na tabeli Super lige.

Posle gostovanja Zvezdi ostaće još šest prvenstvenih kola, od čega će polovinu utakmica Radnik odigrati u gostima, a preostale tri na domaćem terenu.

Prvi susret "dvomeča" Crvene zvezde i Radnika je u subotu od 19 sati na "Rajku Mitiću", uz direktan prenos utakmice na TV Arena Sport.

Već u sredu 21. aprila na istom stadionu od 17 časova dva tima odigraće utakmicu polufinala Kupa Srbije.

Najnovije vesti